Strakke en minimalistische
wandtegels

Vloeren Valkenborgh biedt een ruime selectie aan strakke en minimalistische wandtegels met leuke motieven, al dan niet 3-dimensioneel.

Wandtegels

Uitgebreid aanbod wandtegels

Voor de badkamer beschikken we over alle gangbare formaten waaronder de nieuwste trends zoals zéér grote tegels. Wij plaatsen alle soorten mozaïkwanden: keramisch, glasmozaïk, tegelmozaïk, op net of in tegelvorm, in verschillende afwerkingen (gerectificeerd/niet-gerectificeerd).

Wandtegels

Nieuwste trends wandtegels

Eén van de laatste nieuwe trends is het gebruik van zéér grote wandtegels, zodat er zo weinig mogelijk voegen zichtbaar zijn (ook beter in vochtige ruimtes). Daarnaast zien we dat designs en formaten in retro-stijl ook erg in trek zijn.

Wandtegels

Wandtegels, gemakkelijk in onderhoud

Voor een wandtegel is het uiterst belangrijk dat deze makkelijk is in oderhoud, en hiermee bedoelen we dan specifiek de voegen.  Er wordt dan ook vaak gekozen voor een groot formaat zoals 60x120 of 45x120, hierbij kan eventueel een accent gekozen worden om een bepaalde muur te laten uitspringen.  Uiteraard zijn er ook toffe, glanzende of matte tegeltjes in heel veel kleuren in verchillende formaten zoals 7.5x30 of 15x15.Wandtegels

Kwaliteitsvol resultaat

Onze eigen plaatsers realiseerde al vele projecten in het plaatsen van wandtegels. Telkens weer gaan ze voor het perfecte eindresultaat, en werken af tot in detail.

Bekijk onze realisaties

Plaatsen vloeren en tegels