Plaatsen van
vloeren en tegels

Vloeren Valkenborgh beschikt over een eigen team van professionals voor het plaatsen van vloeren en tegels. Wij plaatsen volgens de regels van de kunst, steeds in aanwezigheid en onder leiding van Erwin Valkenborgh.

Plaatsen van vloeren en tegels

Plaatsen met oog voor detail

Wij volgen steeds de laatste nieuwe trends, zoals plaatsen van groot formaat tegels en parkettegels. Wij hechten zeer veel belang aan het verschil tussen een houten vloer en een keramische parkettegel niet zichtbaar is met het blote oog, en zijn gespecialiseerd in het bekleden van trappen met tegels in grote formaten. De trap- en tegeltreden worden zorgvuldig geplaatst in z-vorm, met een super mooi resultaat in een look naar keuze: hout, beton of natuursteen. Steeds met het gemak van een keramische tegel.

Plaatsen van vloeren en tegels

Plaatsing voor totaalprojecten

Voor totaalprojecten kunnen wij zorgen voor de chapewerken, verlijmen van de vloeren, plaatsen van plinten & wandtegels, venstertabletten en kleine afwerkingen. Wij realiseerde reeds vele totaalprojecten en werken samen met verschillende architecten.

Ontdek het assortiment

Plaatsen van vloeren en tegels


Plaatsing volgens de regels van de kunst

Vloeren Valkenborgh staat voor zéér zorgvuldige plaatsingen met heel veel passie en vakkennis in het tegelwerk. Onze klanten kunnen zeker zijn van een heel mooi resultaat!

Maak een afspraak


Kwaliteitsvol resultaat

Doorheen de jaren realiseerden we al meerde projecten in het plaatsen van vloeren en tegels. Onze plaatsers gaan telkens weer voor kwaliteit, tot in het detail.

Bekijk onze realisaties

Plaatsen vloeren en tegels