Vloeren Valkenborgh te Diepenbeek

Vloeren Valkenborgh is als familiebedrijf reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van vloeren & wandtegels. Vloeren Valkenborgh werd in de jaren '70 opgericht door Guido Valkenborgh en Mia Steyls. Reeds van bij de start werd er nadruk gelegd op plaatsing met een maximale zorg en perfectie. Vandaag wordt Vloeren Valkenborgh mede geleid door Erwin Valkenborgh en zijn vrouw Inge.

Vloeren Valkenborgh biedt een volledig assortiment aan kwaliteitsvloeren en -wandtegels en dit in alle prijsklasses. Wij bieden zowel de duurdere merken aan, alsook de budgetvriendelijke vloer-en wandtegels.

Tijdens de zoektocht naar de perfecte vloer of wand voor nieuwbouw of verbouwing, wordt veel belang gehecht aan de persoonlijk aanpak, waardoor er samen met de klant wordt gezocht naar de tegel die het best bij hen en hun interieur past. Daarbij is natuurlijk het visuele aspect zeer belangrijk, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid.

Daarnaast staan wij in voor vakkundige en professionele plaatsingen (door eigen team) van alle vloeren, wandtegels, mozaïek, natuursteen,…. Wij staan in voor het totaalpakket : chape, verlijmen van de vloer, plaatsen van wandtegels en plinten. Voor de renovaties kunnen wij ook vloeren plaatsen over bestaande vloeren.

Indien u kiest om uw vloer zelf te plaatsen voorzien wij een gratis levering!

Tevens kunnen aannemers hun klanten naar ons sturen om hen te laten begeleiden bij de keuze van hun vloer- wand- of buitentegels.

Vloeren Valkenborgh
Nieuwstraat 196
3590 Diepenbeek
Tel : +32 (0)11/22 21 42
Fax : +32 (0)11/21 52 22
Maak een afspraak!