Vloeren Valkenborgh te Diepenbeek:
specialist in vloeren en wandtegels

Vloeren Valkenborgh is als familiebedrijf reeds meer dan 30 jaar specialist in de verkoop en het plaatsen van vloeren & wandtegels.

Specialist vloeren en wandtegels

Vloeren Valkenborgh

Vloeren Valkenborgh is als familiebedrijf reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van vloeren & wandtegels. Vloeren Valkenborgh werd in de jaren '70 opgericht door Guido Valkenborgh en Mia Steyls. Reeds van bij de start werd er nadruk gelegd op plaatsing met een maximale zorg en perfectie. Vandaag wordt Vloeren Valkenborgh mede geleid door Erwin Valkenborgh en zijn vrouw Inge.

Specialist vloeren en wandtegels

Kwaliteitsvolle merken

Vloeren Valkenborgh biedt een volledig assortiment aan kwaliteitsvloeren en -wandtegels en dit in alle prijsklasses. Wij bieden zowel de duurdere merken aan, alsook de budgetvriendelijke vloer-en wandtegels.

Onze merken

Specialist vloeren en wandtegels

Persoonlijke aanpak

Tijdens de zoektocht naar de perfecte vloer of wand voor nieuwbouw of verbouwing, wordt veel belang gehecht aan de persoonlijk aanpak, waardoor er samen met de klant wordt gezocht naar de tegel die het best bij hen en hun interieur past. Daarbij is natuurlijk het visuele aspect zeer belangrijk, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid.

Specialist vloeren en wandtegels

Vakkundige en professionele plaatsing

Daarnaast staan wij in voor vakkundige en professionele plaatsingen (door eigen team) van alle vloeren, wandtegels, mozaïek, natuursteen,…. Wij staan in voor het totaalpakket : chape, verlijmen van de vloer, plaatsen van wandtegels en plinten. Voor de renovaties kunnen wij ook vloeren plaatsen over bestaande vloeren. Indien u kiest om uw vloer zelf te plaatsen voorzien wij een gratis levering!

Specialist vloeren en wandtegels

Laat u inspireren in onze showroom

Specialist vloeren en wandtegels Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Specialist vloeren en wandtegels Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh Vloeren Valkenborgh

Advies bij totaalprojecten

Aannemers of architecten kunnen hun klanten naar ons sturen om hen te laten begeleiden bij de keuze van hun vloer- wand- of buitentegels. Bij totaalprojecten zorgen wij ook voor de chapewerken, verlijmen van de vloeren, plaatsen van plinten & wandtegels, venstertabletten en kleine afwerkingen.

Specialist vloeren en wandtegels