Moderne en landelijke vloertegels

Vloeren Valkenborgh biedt een met zorg geselecteerd assortiment aan van vloertegels in verschillende formaten en stijlen, waarbij de kwaliteit van zeer groot belang is.

Vloertegels

Uitgebreid aanbod vloertegels

Onze collectie vloertegels bestaat hoofdzakelijk uit keramische vloertegels, maar wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment natuursteen, graniet, ...

Vloertegels

Landelijke vloertegels

Onze collectie landelijke vloertegels bevat vele imitaties van natuursteen en marmer alsook de rustieke tegels in module of met verouderde randen. Patroontegels hebben we zowel in felle kleuren als in zachtere tinten, kan uiteraard in de landelijke woning gebruikt worden, maar geeft ook een extra leuke toets in een modern interieur.

Landelijke vloertegels

Moderne vloertegels

In onze collectie moderne vloertegels is er een ruime keuze in de momenteel befaamde betonlook, dit in alle formaten van 60x60 tot en met 120x120. Maar ook strakke, moderne vloeren zonder betonstructuur komen ruimschoots aan bod.

Moderne vloertegels

Kwaliteitsvol resultaat

Onze eigen plaatsers realiseerde al vele projecten in het plaatsen van vloertegels. Telkens weer gaan ze voor het perfecte eindresultaat, en werken af tot in detail.

Bekijk onze realisaties

Vloertegels